Contend AR imponerer BikeRadar med "Lovely All-Round Ride"

30. juli 2021

Produkt

BikeRadar offentliggjorde en anmeldelse af Contend AR, hvilket gav den alsidige aluminiumscykel høje karakterer for sit "flotte udseende, dejlige allround- og langdistancekomfort." Redaktører gav det en næsten perfekt 4-stjernet vurdering.

Tester Simon Withers kørte på Contend AR 3 -modellen og blev straks imponeret over dens farve og grafik. "Af alle de cykler, jeg havde til test, var Contend AR en, der virkelig vendte hovedet ved sin ankomst," skrev han. "Folk blev imponeret over dens maling, der skiller sig ud i sammenligning med de almindeligt-udseende, stort set monokromatiske cykler, den står op imod."
 
Contend AR's kørekvalitet skilte sig også ud. ALUXX aluminiumsrammen har en afbalanceret landevejsgeometri, og en D-Fuse carbon sadelpind, der reducerer stød og vibrationer. Øget frihøjde og et tubeless-ready Giant WheelSystem lader dig køre tubeless dæk med høj volumen (op til 38 mm) for en jævnere tur på ujævne veje med reduceret risiko for punkteringer.

"Giant's stærkeste kvalitet er dens håndtering, som er svær at forbedre," skrev Withers. "Nedkørsel føles sikker og kontrolleret med anstændigt greb fra 32 mm dæk, og der er god opbremsning fra Tektro mekaniske skiver."

For at opsummere det konkluderede Withers: ”Den giver dig en fantastisk følelse, som du aldrig bliver træt af, og den takler huller og vinterveje med en” hvad-så ”-holdning. Giant'ens komfort selv efter flere timer er velkommen på lange ture, mens der er nok stivhed til en sidste, spændende sprint hjem. ”

For mere, tjek den fulde anmeldelse på BikeRadar -webstedet.

Og for alle detaljer om den nyeste Contend AR -serie, klik her.

Share