Le Cycle kårer TCR Advanced Pro Disc til "Road Bike of the Year"!

23. juli 2021

Produkt

TCR Advanced Pro Disc slog alle andre landevejscykler på markedet og vandt Le Cycle -magasinets pris "Årets landevejcykel". Både læsere og redaktører af den franske publikation spillede en rolle i valget af den lette carbon racercykel som det bedste valg i 2021.

Sidste forår stemte læserne af Le Cycle på deres top tre landevejscykler fra en liste med 19 af årets bedste. TCR Advanced Pro Disc udgjorde listen over fem finalister sammen med Scott Addict RC 15, Specialized Atheos Expert, Look 795 Blade RS og Canyon Aeroad CF SLX 8 Disc Di2.

Derfra blev en stor jury sammensat af læsere og journalister samlet for at vælge vinderen. De samledes i de franske alper for at teste finalistcyklerne på vejen og vurdere dem baseret på æstetik, håndtering og komponenter. Til sidst tog TCR den største hæder.

TCR Advanced Pro Disc-modellen er konstrueret af en avanceret carbonramme, der kan prale af et enestående stivhed-til-vægt-forhold, sammen med aerodynamisk rørformning i kronrøret, skrårøret og gaflen, til dæk med større diameter op til 32 mm, hvilket gør den til en alsidig racermaskine til alle former for vejforhold. Med sin gennemprøvede kompakte vejgeometri, OverDrive 2-frempinden, flat mount skivebremseintegration og flot Variant sadelpind, er det en racertunet performer, der udmærker sig i alle aspekter af landevejskørsel.

"Denne TCR formåede at bevare sin status som markedsleder," skrev Le Cycle -redaktører. "Giant har glædet vores jury i alle kategorierne."

Når det kommer til håndtering, fokuserede testerne på stivhed, komfort og hvordan den reagerede. TCR imponerede med sin overordnede balance mellem kriterierne. "Denne vurdering bestemmes ikke af, hvilken af cyklerne der er stivere eller mindre stive," skrev testere. "Vi var nødt til at beslutte, hvilken der havde den bedste samlede balance."
 
TCR Advanced Pro Disc 0-testmodellen fik også høje karakterer for sine komponenter, med særlig omtale til Giant PowerPro- effektmåleren og SLR-1 Disc WheelSystem med CADEX Race tubeless dæk.

For mere, tjek den fulde artikel i august -udgaven af Le Cycle.

Og for alle detaljer om det nyeste udvalg af TCR landevejscykler, klik her.

Share