Revolt vinder off.road.cc Gravel Bike Editor's Choice Award!

3. marts 2021

Produkt

Hjemmesiden off.road.cc udnævnte Giant Revolt til sit førstevalg blandt nye gravel cykler for 2020/2021. Redaktørerne udvalgte 10 af deres foretrukne nye gravelcykler og valgte Revolt som den bedste af dem alle.

Forklarende deres kriterier for at gøre Revolt til deres topvalg blandt alle de tilgængelige gravelcykler i år skrev redaktørerne: "Testerens valg er en cykel der efter vores mening giver den bedste kombination af ydeevne og værdi for pengene. Det er en cykel det er ikke bare en god cykel for pengene; det er en cykel der mere end matcher andre til det dobbelte eller tredobbelte af prisen. ”

Revolt har en letvægts ALUXX aluminiumsramme designet med alsidig gravelgeometri og tilpasset komfor med dens D-Fuse sadelpind og styrteknologier til at absorbere stød og vibrationer på hårde veje og grus. Den har ekstra plads til højvolumen dæk op til 45 mm og tilbyder en jævn, hurtig kørekvalitet på variabelt terræn.

Testerne værdsatte Revolt's allroundmuligheder og skrev, at den “tilbyder meget imponerende ydeevne på vejen og i skoven med en let smidighed, der gør det sjovt at skære gennem hjørner, og som i sidste ende gør det til vores Editor's Choice-cykel.”

For mere, se denne video og den fulde Editor's Choice Awards-funktion på webstedet off.road.cc.

Og for alle detaljer om hele spektret af nye Revolt-cykler, klik her.

Share

Relaterede varer