Trance X Advanced Pro 29 vinder Bicycling Editor's Choice!

11. juni 2021

Produkt

Cykelmagasinet, Bicycling, valgte Trance X Advanced Pro 29 til 2021 Editors Choice-priser, hvor testerne kårede trailcyklen med fuldaffjedring til at overgå alle konkurrenter i sin klasse med følgende beskrivelse "let, fuld af energi, effektiv og prefekt til langt mere terræn end affjedringen antyder.”

Louis Mazzante, testdirektør hos Bicycling, satte Trance X Advanced Pro 29 på prøve på en række tekniske trails og havde denne konklusion: "Giant byggede hvad der må være den ideelle trailcykel til de fleste ryttere."

Trance X 29-serien er designet som en højtydende allrounder og har både aluminiums- og carbonramme med 135 mm bagdæmper og 150 mm foran. Mazzante rapporterede om nogle af de vigtigste opdateringer til sin Trance Advanced Pro 29 1 testcykel, inklusive dens Maestro dæmpersystem , som han kaldte "fremragende", dens Giant TRX-2 carbon hjulsæt og justerbare geometri, der lader ryttere om selv at vælge opsætning afhængig kørestil og terræn.

"Giant indbyggede flipchip øverst på sadelstaget, og det giver dig mulighed for at ændre geometrien lidt ved at skrue to 5 mm bolte ud," skrev Mazzante. ”I  den lave indstilling er rammegeometrien i tråd med hvad du finder på en Specialized Stumpjumper eller Yeti SB130 i samme størrelse, men en anelse stejlere, højere eller kortere. Og Giant's lave vægt, valg af dele og dæmper tuning gør det lettere og sjovere at køre op ad stigninger eller i rullende terræn end nogen af disse to. ”

Sammenfattende er de vigtigste grunde til at de valgte Trance til deres Editors 'Choice-pris at ”Giant byggede en cykel, der passer mange ryttere godt. Og gjorde det til en rimelig pris. Den progressive, men ikke skøre geometri får den til at accellere når du træder i pedalerne og giver dig lige så meget tryghed og styring som cykler med 20 eller 30 mm mere dæmpning. For de fleste af os er det en virkelig tiltalende blanding. ”

For mere, se den fulde anmeldelse på Bicycling.com.

Og for alle detaljer om hele Trance X 29-serien, klik her.

Share