Bygget til at køre hurtigere. Uanset om du klatrer, kører i sving eller starter et angreb, er denne helt nye carbon landevejsracer lavet til det øjeblik. Let, effektiv og integreret for hastighed, den er konstrueret til at give dig en konkurrencefordel i enhver situation.

Nøglefaktorer

SYSTEM OPTIMERING

Rammesættet, hjulene, cockpittet og andre dele blev konstrueret, udviklet og testet sammen for at fungere som et system. Den helt nye Contact AeroLight frempind giver mulighed for kabelføring, der integrerer top cap, kabler og spacere i en mere aerodynamisk, brugervenlig opsætning.

VINDENDE EFFEKTIVITET

Med et større stivhed-til-vægt-forhold end den forrige generation, sammen med ny aero-rørformning og en lettere totalvægt, leverer denne kompromisløse racercykel eksplosiv acceleration og ubøjelig pedalstivhed. Resultatet er løbsvindende præstation i de øjeblikke, der tæller.

INTEGRERET AERODYNAMIK

Alle rørformer blev konstrueret og udviklet ved hjælp af Computational Fluid Dynamics (CFD) og vindtunneltest. Fra den afkortede ellipseform af rammesætrørene til et nyt cockpitdesign og komponentintegration giver det hele en mere strømlinet profil, der forbedrer aerofordelen i forhold til den forrige generation

Share

MADE FASTER

Nyintegrerede komponenter inklusive Contact AeroLight frempinden skaber en slankere, mere aero-profil. Variant-sadelpinden tilføjer lige nok overensstemmelse til en afbalanceret, race-tunet fornemmelse på vejen, mens generøs dækafstand (op til 33 mm) og kompatible hjul holder dig rullende med fart på både hurtige og ujævne veje.

TCR Advanced with interactive tooltips

Teknologier

Advanced Composite Technology
Compact Road Design
PowerCore
Variant Seatpost
Tubeless System