Superlet, ultraeffektiv og kører som en drøm. Denne velafrundede racercykel blander brancheførende carbionrammeteknik med fuldt integrerede komponenter for at hjælpe dig med at klatre, svinge og køre nedad med forbløffende hastighed og sublim vejhåndtering.

Nøglefaktorer

SYSTEM OPTIMERING

Rammesættet, hjulene, cockpittet og andre dele er konstrueret, udviklet og testet sammen for at fungere bedst som ét system. Den helt nye OverDrive Aero gaffelstilkteknologi er kombineret med en Contact SL AeroLight frempind og Contact SL styr for at inkorporere intern kabelføring, der også integrerer top cap, kabler og spacere i en mere aerodynamisk, brugervenlig opsætning

VINDENDE EFFEKTIVITET

Med et større stivhed-til-vægt-forhold end den forrige generation, sammen med ny aero-rørformning og en lettere totalvægt, leverer denne kompromisløse racercykel eksplosiv acceleration og ubøjelig pedalstivhed. Resultatet er løbsvindende præstation i de øjeblikke, der tæller.

INTEGRERET AERODYNAMIK

Alle rørformer blev konstrueret og udviklet ved hjælp af Computational Fluid Dynamics (CFD) og vindtunneltest. Fra den afkortede ellipseform af rammesætrørene til et nyt cockpitdesign og komponentintegration giver det hele en mere strømlinet profil, der forbedrer aerofordelen i forhold til den forrige generation.

Share

MADE FASTER

Denne alsidige landevejsracer kombinerer racevindende stivhed i forhold til vægt med aerodynamisk rørformning og systemintegration. Fra den stødabsorberende Variant-sadelpind til det perfekte WheelSystem er hvert stykke optimeret som en del af systemet. Den nye OverDrive Aero kronrørsteknologi er kombineret med en Contact SL AeroLight frempind og Contact SL styr for at inkorporere ny intern kabelføring for nem opsætning og justering, mens integrerede skivebremser og generøs frigang til dæk op til 33 mm gør den tilpasselig til alle vejforhold .

TCR Advanced Pro with interactive tooltips

Teknologier

Advanced Composite Technology
Compact Road Design
OverDrive Aero
PowerCore
Variant Seatpost
Tubeless System