Fra klatring uden for kategori til rul på flade stræk, er denne WorldTour racercykel proffens valg til allround ydeevne. Det helt nye flagskib TCR bruger systemintegration og innovative konstruktionsmetoder til at levere en klar fordel på vejen.

Nøglefaktorer

SYSTEM OPTIMERING

Rammesættet, hjulene, cockpittet og andre dele er konstrueret, udviklet og testet sammen for at fungere bedst som ét system. Den helt nye OverDrive Aero gaffelstilkteknologi er kombineret med en Contact SLR AeroLight frempind og Contact SLR styr for at inkorporere intern kabelføring, der også integrerer top cap, kabler og spacere i en mere aerodynamisk, brugervenlig opsætning.

VINDENDE EFFEKTIVITET

Med et større stivhed-til-vægt-forhold end den forrige generation, sammen med ny aero-rørformning og en lettere totalvægt, leverer denne kompromisløse racercykel eksplosiv acceleration og ubøjelig pedalstivhed. Resultatet er løbsvindende præstation i de øjeblikke, der tæller.

INTEGRERET AERODYNAMIK

Alle rørformer blev konstrueret og udviklet ved hjælp af Computational Fluid Dynamics (CFD) og vindtunneltest. Fra den afkortede ellipseform af rammesætrørene til et nyt cockpitdesign og komponentintegration giver det hele en mere strømlinet profil, der giver rammesættet en 4,19-watt aerofordel i forhold til den forrige generation

Share

Made faster

Denne landevejscykel på pro-niveau er lavet til konkurrence landevejsryttere, der er besat af præstationer - fra store tour-proffer som Simon Yates til hverdagsryttere, der forsøger at nå et nyt niveau. Flagskibet af TCR-modellerne kombinerer sin legendariske kørekvalitet med nye systemintegration og konstruktionsmetoder for at gøre den mere effektiv end nogensinde. Skrårøret er markant redesignet til forbedret aerodynamik, og et nyt integreret cockpit, inklusive OverDrive Aero kronrøret og Contact SLR AeroLight frempind, tilbyder intern kabelføring for yderligere at minimere modstand. Fra den integrerede sadelpind til CADEX WheelSystem med 40 mm dybe carbonfælge, er hver komponent valgt og testet for systemoptimering.

TCR Advanced SL with interactive tooltips

Teknologier

Advanced SL Composite Technology
Compact Road Design
Integreret sadelpind
OverDrive Aero
Tubeless System