En legende er genfødt. Cyklen der har været på forkant med innovation inden for landevejscykling i mere end tre årtier er redesignet til at være endnu lettere, stivere og mere aerodynamisk. Det er den ultimative allrounder for den optimale præstation.

Nøglefaktorer

Klassens bedste effektivitet

Med klassens højeste stivhed-til-vægt-forhold og opdateret aero-rørformning er dette rammesæt konstrueret til at give landevejsryttere overlegne klatrekapaciteter, aerodynamisk effektivitet og sprintstivhed for til at vinde løbet.

Avanceret aerodynamik

Det er her TCRs mest målbare forbedringer kan findes sammenlignet med tidligere generation af modellern Hver rørform blev analyseret, konstrueret og testet for at skabe en samlet struktur med markant lavere drag ved et bredere spektrum af vinkler. Resultatet er en TCR, der er hurtigere end nogensinde i både sprints og solopræstationer.

Total kontrol

Integrerede skivebremser leverer jævn, kraftig stopkraft og modulation for øget kontrol under varierende vejr- og vejforhold. Flade monteringer og nye thru-aksler øger stivheden og forbedrer den samlede håndtering, mens den ekstra ramme og gaffelafstand muliggør dæk med en større diameter på 32 mm.

Share

Højdepunkter

Fra materialer til rørformer til avanceret teknik og produktion blev alle aspekter af den nye TCR Advanced SL Disc undersøgt, designet og testet for at forbedre den samlede ydeevne på vejen. Mere aerodynamisk og effektiv end nogensinde er disse de vigtigste teknologier, der gør dette til den hurtigste TCR nogensinde.

TCR Advanced SL Disc with interactive tooltips

Teknologier

Advanced SL Composite Technology
Compact Road Design
Integreret sadelpind
MegaDrive
OverDrive 2
PowerCore
RideSense Ready
Hookless Rim Design
Tubeless System